Due to continual spamming, forum registrations are now by Invitation Only. Hopefully this will be only a temporary measure to combat spammers.

If you want an invitation contact forumapplication @ camstudio . org

Sorry for the inconvenience.

output files playing audio but not video

edited November 2008 in Support
Hey guys, I'm new at CamStudio and was trying it out yesterday. However, I have a problem when recording both (audio & video) and trying to play the avi file with MPC or WMP. What happens is that I can hear the audio but no video is shown (just like if I were playing a mp3 or wma file). On the other hand, when making screen captures with no audio, the video plays fine under both media players.

I browsed the web and found some posts of guys experiencing the same problem, but there's no reply regarding how to solve this issue.. so I'm expecting someone from this forum is able to help me out.

Thx in advance

Comments

  • Hi Har-Wer

    There seems to be a bug that gives people trouble when trying to view an AVI created with CamStudio 2.0 (and poss 2.5) using standard media players.

    What operating system are you using?

    Cheers

    Nick
  • Hello Nick,

    Here's my system info:

    OS: Microsoft Windows XP Media Center Edition / Service Pack 3 (5.01.2600)
    DirectX: 9.0c
    CPU name: AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-56
    CPU speed: 1808MHz
    Memory: 2048MB
    Screen size: 1280x800 (32bits)
    Video card: NVIDIA GeForce Go 6150, 256MB
    Audio card: Conexant HD Audio output
Sign In or Register to comment.